Looking For Anything Specific?

Κλελια Ρενεση Πατερασ Παιδιου : ShowTime-cy: Η ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... : Διαβάστε όλη την ανάρτηση της κλέλια ρένεση, που έκανε στην προσωπική της σελίδα του facebοok την 1η σεπτεμβρίου στις 4:37 μ.μ.

Κλελια Ρενεση Πατερασ Παιδιου : ShowTime-cy: Η ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... : Διαβάστε όλη την ανάρτηση της κλέλια ρένεση, που έκανε στην προσωπική της σελίδα του facebοok την 1η σεπτεμβρίου στις 4:37 μ.μ.. Πριν από λίγες εβδομάδες η κλέλια ρένεση ξάφνιασε τους πάντες όταν με ανάρτησή της έκανε γνωστό ότι ο manu chao δεν είναι ο πατέρας της νεογέννητης κόρης της. Η ηθοποιός με μία μακροσκελής ανάρτηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όπως δηλαδή το ότι ο τραγουδιστής δεν είναι σύντροφος της αλλά πνευματικός συνοδοιπόρος της όπως και. Ο manu δεν είναι συμβίος μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου. Η κλέλια ρένεση γράφει τα εξής κ παρολο που πιστευω πως καμια σημασια δεν εχει ποιος ειναι κ ποιανου, γιατι τα παιδια ειναι ολα παιδια της γης κ του ουρανου, ας κανω σαφες οτι : Μάλιστα, τονίζει ότι δεν είναι.

Η κλέλια ρένεση μίλησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη ανάρτηση που αφορά στον πατέρα του παιδιού της. Εδώ και χρόνια πιστεύεται πως η κλέλια ρένεση και ο manu chao είναι ζευγάρι και προχωρούν τη ζωή τους μαζί. H κλέλια ρένεση (ζάκυνθος, 8 φεβρουαρίου 1982) είναι ελληνίδα ηθοποιός, στιχουργός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια. «και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι: Ανάμεσα στις επιτυχίες του ο ρέμος τραγούδησε και την αγαπημένη επιτυχία του αντώνη καλογιάννη «αχ αννούλα του χιονιά», το οποίο αφιέρωσε στη νεοφώτιστη με ευχές για καλή τύχη στη ζωή της.

Κλέλια Ρένεση: Η πολυσυζητημένη ανάρτηση στα social για ...
Κλέλια Ρένεση: Η πολυσυζητημένη ανάρτηση στα social για ... from www.tlife.gr
Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη. «να υποδεχτώ θελω φιλε, την επομενη μερα που φερνει κ παρολο που πιστευω πως καμια σημασια δεν εχει ποιος ειναι κ ποιανου, γιατι τα παιδια ειναι ολα παιδια της γης κ του ουρανου, ας κανω σαφες οτι : Πριν λίγο καιρό, η κλέλια ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της κλέλιας ρένεση ότι δεν είναι ζευγάρι με τον μουσικό manu chao, καθώς και ότι το παιδί που γέννησε πριν από λίγους μήνες δεν είναι δικό του. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Για ολα τ αλλα δεν παιρνω ορκο. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν ασχολούμουν με τη μουσική. Η πρώτη ανάρτησή μετά την αποκάλυψη ότι ο manu chao δεν είναι πατέρας του παιδιού της.

Όταν η κλέλια ρένεση έπαιζε τους πρώτους της πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση, όλοι μιλούσαν γι' αυτό το ταλαντούχο vice:

Η κλέλια ρένεση γράφει τα εξής κ παρολο που πιστευω πως καμια σημασια δεν εχει ποιος ειναι κ ποιανου, γιατι τα παιδια ειναι ολα παιδια της γης κ του ουρανου, ας κανω σαφες οτι : «και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι: Με ένα εκτενές κείμενο στο facebook, η ηθοποιός αποκαλύπτει πως το παιδί της δεν είναι του manu chao. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους. «ο manu δεν είναι σύμβιός μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου.είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους». Αναλυτικά όλο το κείμενο που ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook η κλέλια ρένεση. Το δημόσιο ευχαριστώ στην κωνσταντινίδου που τη γλίτωσε από τα δύσκολα. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους. Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν ασχολούμουν με τη μουσική. «ο μανού δεν είναι συμβίος μου, ουτε πατέρας του παιδιού μου. Η κλέλια ρένεση μίλησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη ανάρτηση που αφορά στον πατέρα του παιδιού της. Η πρώτη ανάρτησή μετά την αποκάλυψη ότι ο manu chao δεν είναι πατέρας του παιδιού της. Η κλέλια ρένεση θα πρωταγωνιστεί και φέτος στη σειρά του alpha «μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Εδώ και χρόνια πιστεύεται πως η κλέλια ρένεση και ο manu chao είναι ζευγάρι και προχωρούν τη ζωή τους μαζί. Ξεκινησε σπουδές ιατρικής στην ιταλία, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Η πρωτη αναρτηση μετα την αποκαλυψη οτι ο manu chao δεν ειναι πατερας του παιδιου της. «ο manu δεν είναι σύμβιός μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου.είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους». Η κλέλια ρένεση, μετά από μεγάλο διάστημα και άπειρα δημοσιεύματα για τη σχέση της με τον manu chao, την εγκυμοσύνη της και το παιδί, ανατρέπει τα πάντα.

Κλέλια Ρένεση: "Ο Manu Chao δεν είναι συμβίος μου, ούτε ...
Κλέλια Ρένεση: "Ο Manu Chao δεν είναι συμβίος μου, ούτε ... from www.tlife.gr
Η κλέλια ρένεση μίλησε για πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη ανάρτηση που αφορά στον πατέρα του παιδιού της. Ξεκινησε σπουδές ιατρικής στην ιταλία, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Η ηθοποιός κλέλια ρένεση αποκαλύπτει πως όλα όσα γράφονται για σχέση με τον manu chao και πως έχουν μαζί ένα παιδί είναι μύθος. Για να είσαι πάντα μπροστά, ακολούθησε τον κόσμο του fthis.gr: Ειναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους. Ο manu δεν είναι συμβίος μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου. «ο manu δεν είναι σύμβιός μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου.είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους». Την ανάγκη να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα για την προσωπική της ζωή με βασικότερη ανατροπή όσων είχαν δημοσιευτεί μέχρι σήμερα για τη σχέση της με τον μανού τσάο ένιωσε η κλέλια ρένεση.

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο facebook η πρωταγωνίστρια της σειράς «μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κλέλια ρένεση αποκάλυψε ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού manu chao.

Όταν η κλέλια ρένεση έπαιζε τους πρώτους της πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση, όλοι μιλούσαν γι' αυτό το ταλαντούχο vice: Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο facebook η πρωταγωνίστρια της σειράς «μην αρχίζεις τη μουρμούρα» κλέλια ρένεση αποκάλυψε ότι το παιδί της δεν είναι του γνωστού μουσικού manu chao. Η κλέλια ρένεση γράφει τα εξής κ παρολο που πιστευω πως καμια σημασια δεν εχει ποιος ειναι κ ποιανου, γιατι τα παιδια ειναι ολα παιδια της γης κ του ουρανου, ας κανω σαφες οτι : Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους. «και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι: Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους. Η κλέλια ρένεση θα πρωταγωνιστεί και φέτος στη σειρά του alpha «μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Η πρωτη αναρτηση μετα την αποκαλυψη οτι ο manu chao δεν ειναι πατερας του παιδιου της. Η ηθοποιός με μία μακροσκελής ανάρτηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όπως δηλαδή το ότι ο τραγουδιστής δεν είναι σύντροφος της αλλά πνευματικός συνοδοιπόρος της όπως και. Η ηθοποιός κλέλια ρένεση ξεκαθαρίζει σε μια εκτενή ανάρτησή της στο facebook ότι δεν είναι ζευγάρι με τον manu chao και το παιδί δεν είναι δικό του. Επέστρεψε στην ελλάδα για να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος. Η κλέλια ρένεση, μετά την αποκάλυψη ότι ο manu chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της έκανε μία νέα ανάρτηση για τον διάσημο καλλιτέχνη. «ο manu δεν είναι σύμβιός μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου.είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους».

Για ολα τ αλλα δεν παιρνω ορκο. Επέστρεψε στην ελλάδα για να ασχοληθεί με το χώρο του θεάματος. Εδώ και χρόνια πιστεύεται πως η κλέλια ρένεση και ο manu chao είναι ζευγάρι και προχωρούν τη ζωή τους μαζί. Τι εννοούσες όταν έγραφες «ο manu δεν είναι συμβίος μου, ουτε πατέρας του παιδιού μου. Η ηθοποιός με μία μακροσκελής ανάρτηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όπως δηλαδή το ότι ο τραγουδιστής δεν είναι σύντροφος της αλλά πνευματικός συνοδοιπόρος της όπως και.

ShowTime-cy: Η ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ...
ShowTime-cy: Η ΚΛΕΛΙΑ ΡΕΝΕΣΗ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ... from 1.bp.blogspot.com
Να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που φέρνει το φθινόπωρο και με το βλέμμα στο γαλάζιο ψηλέ να σου πω μια σκέψη. Εδώ και χρόνια πιστεύεται πως η κλέλια ρένεση και ο manu chao είναι ζευγάρι και προχωρούν τη ζωή τους μαζί. H κλέλια ρένεση αποκάλυψε ότι στα δύσκολα που έζησε στο θέατρο, η ηθοποιός ελισάβετ κωνσταντινίδου μπήκε μπροστά και τη στήριξε. Η κλέλια ρένεση γράφει τα εξής: Δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν ασχολούμουν με τη μουσική. Όταν η κλέλια ρένεση έπαιζε τους πρώτους της πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση, όλοι μιλούσαν γι' αυτό το ταλαντούχο vice: «και παρόλο που πιστεύω πως καμιά σημασία δεν έχει ποιος είναι κ ποιανού, γιατί τα παιδιά είναι όλα παιδιά της γης κ του ουρανού, ας κάνω σαφές ότι: Ο manu δεν είναι συμβίος μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου.

Στο page 2 της νέας σελίδας και τον γιάννη πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η κλέλια ρένεση, η οποία απάντησε και για την πολυσυζητημένη ανάρτηση που έκανε σχετικά με τον manu chao.

Ξεκινησε σπουδές ιατρικής στην ιταλία, τις οποίες δεν ολοκλήρωσε. Η κλέλια ρένεση, μετά την αποκάλυψη ότι ο manu chao δεν είναι ο πατέρας του παιδιού της έκανε μία νέα ανάρτηση για τον διάσημο καλλιτέχνη. Ο manu δεν είναι συμβίος μου , ουτε πατέρας του παιδιού μου. H κλέλια ρένεση (ζάκυνθος, 8 φεβρουαρίου 1982) είναι ελληνίδα ηθοποιός, στιχουργός, τραγουδίστρια και παρουσιάστρια. Όταν η κλέλια ρένεση έπαιζε τους πρώτους της πρωταγωνιστικούς ρόλους στην τηλεόραση, όλοι μιλούσαν γι' αυτό το ταλαντούχο vice: Η πρωτη αναρτηση μετα την αποκαλυψη οτι ο manu chao δεν ειναι πατερας του παιδιου της. Η αγαπημένη ηθοποιός της «μουρμούρας» με μια ανάρτησή της είπε την αλήθεια της, για την σχέση της, αλλά και για το παιδί που πρόσφατα γέννησε. Πριν λίγο καιρό, η κλέλια ρένεση έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι. Η ηθοποιός κλέλια ρένεση αποκαλύπτει πως όλα όσα γράφονται για σχέση με τον manu chao και πως έχουν μαζί ένα παιδί είναι μύθος. Ανάμεσα στις επιτυχίες του ο ρέμος τραγούδησε και την αγαπημένη επιτυχία του αντώνη καλογιάννη «αχ αννούλα του χιονιά», το οποίο αφιέρωσε στη νεοφώτιστη με ευχές για καλή τύχη στη ζωή της. «να υποδεχτώ θέλω φίλε, την επόμενη μέρα που. Είναι ένας φύλακας του ονείρου, πνευματική μου οικογένεια, παρέα με άλλους αγαπημένους συνοδοιπόρους έγραψε για τον manu chao. Η κλέλια είχε προσκαλέσει τον αντώνη ρέμο και τον παρακάλεσε να τραγουδήσει, όπως και έγινε.

H κλέλια ρένεση αποκάλυψε ότι στα δύσκολα που έζησε στο θέατρο, η ηθοποιός ελισάβετ κωνσταντινίδου μπήκε μπροστά και τη στήριξε κλελια ρενεση. «ο μανού δεν είναι συμβίος μου, ουτε πατέρας του παιδιού μου.

Posting Komentar

0 Komentar